Ahad, 21 Julai 2013

opk negatif?? kenapa??

hi...entry kali ni saya nak minta pendapat...saya ada buat ovulation test bermula cd11 hingga ke hari ini cd 15 tapi keputusannya masih lagi negatif...keputusan pd opk tu nampak line yg samar2 dan makin lama makin pudar...saya bimbang la keadaan mcmni...adakah sy x ovulate ea...cycle sebelum ni pernah gak buat ovulation test ni tp resultnya positif pada hari ke 14 dan 15...tapi yg ni manjang negatif plak...kitaran haid saya 28 hari..if terlebih or terkurang pon just sehari dua je 27 or 29..sejak operation hrtu ni la pertama kali saya try buat opk...pada cd 11 line tu nmpak terang sikit berbanding yg lain..makin lama makin pudar..adakah sy ovulate awal? or what??? huhuhu..help ...

2 ulasan:

  1. Noli, how about cm? Ada kluar tak? Tu pun tanda hari subur.

    BalasPadam
  2. Opk test result, and cm shows tat i do not ovulated ths cycle ;( o sad....hrni da cd ke 16...rasanya -ve juga...eggwhite pon xda...pelik bulan ni...huhuhu

    BalasPadam

Pengikut