Rabu, 1 Oktober 2014

~ivf saya gagal!!!

Assalammualaikum..selamat malam...

short entry......

buat rakan2 blogger dan rakan2 silent reader yg tertanya2 mcmana result IVF saya..

keputusannya


NEGATIF ....

sedih??? of kos...yes i'm..

give up? me? kadang2 rasa give up juga...but my hubby...yes he is..very2 painful and dissapointed....he's give up...

terima kasih yg sudi email bertanya dan berkongsi pengalaman...

tp selepas ni email kat add ni ye.nolifruits@gmail.com


sekian...


9 ulasan:

  1. Simpati dengan Noli... Saya pun sama gagal.
    Semoga Noli tabah...
    Kalau tak silap.. Noli sebelah katil saya jer masa lepas ET.

    BalasPadam
  2. It's ok Noli..Noli dah buat yang terbaik,rest ok..jangan berhenti berusaha dear..inshaAllah,selepas kesusahan akan ada kemudahan..*hugs*

    BalasPadam
  3. Smg Allah kurniakan rezeki yg lebih baik buat kalian... InshaAllah, ada hikmah...Smg Allah kurniakan kekuatan dan memberikan ganjaran atas kesabaran Noli & suami menghadapi ujian ini...amin... take care sis...

    BalasPadam
  4. Semoga tabah..same to me, sy ms OPU dh fail..xdpt kuarkan walaupn 1 telur. Ms scan telur byk, tp xtau nape xdpt kuar..jgn putus asa.. buat ms ni rest dl..

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum..yaAllah tabah nye awak..saya harap kite semua di beri ketabahan oleh Allah untuk menfhadapi segala ujian dari Nya..saya pun sama seperti awak..cume blm menjalani rawatan ivf..usaha dan doa tanpa jemu..Allah memberi ujian kepada yang mampu menghadapinya.kalau nk baca tentang rawatan yg sy lakukan blh tgk blog saya
    mrssecretostory.blogspot.com

    BalasPadam
  6. Sy pun sama 1st IVF GAGAL SEDIH @ 19/11, dah dua minggu x klur period lg pun
    i ni period x teratur

    BalasPadam
  7. kite ni mungkin belum tiba masa kot kena tabah ....... bila fikir balik sakit hati
    doa banyak2

    BalasPadam
  8. saya doakan awak.jgn putus asa ye

    BalasPadam
  9. saya doakan awak.jgn putus asa ye

    BalasPadam

Pengikut