Selasa, 24 November 2015

METRO IVF

Assalamualaikum...update terbaru, esok saya akan ke Metro Ivf utk berjumpa doc Tee...apa motif??? nak bincang pasal fet. sy plan nak buat fet di metro sbb faktor kos. setelah dibuat perbandingan dgn mana2 hospital swasta yg sy google, tanya dan kaji, Metro ni ada murah cket la kosnya. apa yg diberitahu kos fet kat Metro rm 5500 termasuk consult doc, ubat2an sehingga lah blood test pregnancy. tp kos membawa embrio dr PHKL ke metro, tu nanti akan ada caj lain. apa2 pon esok la sy akan kompemkan yg betul2 bila dah jumpa doc...doakan ya kawan2 smoga urusan sy dipermudahkan Allah dan fet kali ni berjaya hingga ke akhirnya. sekian dulu, esok2 sy akan update lg...cepat atau lambat je ya...Assalamualaikum ;))

6 ulasan:

  1. Xjd buat kt jb ek..gud luck..

    BalasPadam
  2. Semoga berjaya dalam fet kali ni noli..doa banyak2..akak doakan semuanya dipermudahkan..Amin..

    BalasPadam
    Balasan
    1. amin amin amin...mudah2an kak...terima kasih bnyk..tahniah kat akk ya...akhirnya kesedihan akk terubat dgn kelahiran baby baru2 ni ya...happy 4 u kak nuriz...

      Padam
  3. terima kasih ya semua...semoga usaha sahabat2 juga dipermudahkan Allah dan dimakbulkan..amin..

    BalasPadam

Pengikut