Khamis, 19 Jun 2014

laparoscopy #2 hysteroscopy

Alhamdulillah..dah selesai laps..sekarang cuti sakit sampai 4/7...luka pon dah kering..nampaknya laps kali ni kurang sakitnya xmacam laps tahun lepas. Alhamdulillah. ingatkan dapat mc 2 minggu je ke tp sebulan gak..sebab luka dalaman teruk juga kata dr...apa pun next appoinment br nak tanya details tntg laps hrtu dan rawatan seterusnya. cuma baru2 ni nurse call, bgtau blood test result vitamin D rendah...kena makan suplimen yg dr bagi nanti...:(

kad dari suami sebelum betul2 saya nak ditolak ke OT..Touching :(

ni bilik single. harga $$$ 238/day..takpe mahal cket..senang suami boleh temankan sepanjang hari. so far keadaan bilik ok. ada kerusi panjang utk suami nak tido..cuma minta extra selimut je..

ni lepas laps..sakit drip masukkan air ni...kalau xsilap 2200 m/l air kena masuk..5 botol air..tu keluar darah sebab saya bangun pergi toilet...

sambung lain kali...sekiannnnnn.................

7 ulasan:

  1. Alhamdulillah..semoga Noli cepat sembuh..Amin..

    BalasPadam
  2. Take gud care

    BalasPadam
  3. take care.have a gud rest..

    BalasPadam
  4. terima kasih nuriz, lisa n TN... ^^

    BalasPadam
  5. As salam Noli. Nama sy Fiza. Sy baru sebulan operation buang endo + cyst stage 4 pada 25 March 2015 lepas. Dan doctor juga dah bukakan saluran fallopian yg blocking. Tp sekrg dah sebulan darah masih keluar. Mmg darah akan keluar dlm tempoh lama ker ? Memandangkan sy masih risau tentang darah yg masih lagi keluar.

    BalasPadam
  6. As salam Noli. Nama sy Fiza. Sy baru sebulan operation buang endo + cyst stage 4 pada 25 March 2015 lepas. Dan doctor juga dah bukakan saluran fallopian yg blocking. Tp sekrg dah sebulan darah masih keluar. Mmg darah akan keluar dlm tempoh lama ker ? Memandangkan sy masih risau tentang darah yg masih lagi keluar.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wassalam fiza..salam perkenalan.
      kalau noli dl darah keluar tp xlama..seminggu lebih mcmtu juga la darah keluar...tp cket2 n xbnyk pon..mybe fiza boleh jumpa dr ya kalau darah bnyk keluar..risau juga tu kalau lama sgt

      Padam

Pengikut